Betrokken experts in wereldwijde outplacement en loopbaanontwikkeling

Careerminds is jouw betrokken partner in wereldwijde outplacement en loopbaanmanagement. Met een scherp oog en een warm hart voor jou, je medewerkers en je bedrijfscultuur.
Praat met een expert

Een oudere zwarte man in een witte trui belt met een smartphone, met een laptop voor hem open, tegen een oranje achtergrond.

Excellente resultaten met innovatieve loopbaancoaching en technologie

Careerminds is jouw betrokken partner in wereldwijde outplacement en loopbaanmanagement. Met een scherp oog en een warm hart voor jou, je medewerkers en je bedrijfscultuur.

Vrouw in gele blouse met behulp van laptop aan een wit bureau in een lichte kantoorruimte.

Maatwerk met gegarandeerd resultaat en kostenbesparing

We combineren geavanceerde technologie met gepersonaliseerde één-op-één loopbaancoaching. Daardoor realiseren we 80% betrokkenheid, een baan-tot-baan-tijd van minder dan 12 weken en dienstverlening op maat voor alle betrokkenen, en kunnen we dat doen voor een substantieel lagere prijs dan andere outplacementbureaus.

Twee professionals in een moderne kantooromgeving, met een vrouw die een laptop gebruikt en een man die aantekeningen schrijft, beiden glimlachend en in gesprek.

Onze missie om jouw medewerkers weer aan het werk te krijgen

Wij werken samen met de deelnemers totdat ze aan de slag gaan in een nieuwe, betekenisvolle rol. Wij ondersteunen ze gedurende het hele proces. Jouw medewerkers weer aan het werk krijgen. Dat is onze missie en onze garantie.

Drie glimlachende collega's, één staand en twee zittend, discussiëren rond een laptop in een helder kantoor.

Outplacementprijzen aanvragen

Meer weten over onze prijzen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Prijzen aanvragen

Illustratie van een persoon met een cape die naar zwevende boeken en papieren kijkt, gerangschikt in een naar rechts oplopende lijn.

Onze waarden

Mensgericht

Uiteraard bieden we onze klanten de beste technologie. Maar de menselijke verbinding vormt de kern van alles wat we doen. Daarom werken wij vanuit de ‘high-touch, high-tech’ benadering waarin innovatieve technologie hand in hand gaat met begrip, compassie, vrijgevigheid en empathie.

Innovatief

Bij elke beslissing die we nemen, staat het verbeteren van de levens van onze klanten, deelnemers en medewerkers altijd voorop. We gebruiken technologie en nieuwe manieren van denken om barrières te doorbreken en een positieve verandering te brengen.

Inclusief

We omarmen niet alleen diversiteit – we belichamen echte inclusiviteit. Wij willen dat onze klanten en medewerkers het gevoel krijgen dat ze hun authentieke zelf kunnen zijn wanneer ze voor of bij ons werken.

Ondersteunend

Wat ons drijft is het bieden van uitzonderlijk goede ondersteuning. Aan onze klanten en aan de HR-gemeenschap in het algemeen. Wij zijn jouw rots in de branding en staan altijd klaar om je te helpen.

Drie jonge volwassenen, een man en een vrouw, werken aan een bureau samen aan een project.

Hulp nodig bij outplacement?

Bij Careerminds staan mensen op de eerste plaats. Daarom bieden wij gepersonaliseerde outplacementoplossingen voor leidingevenden op alle niveaus. Tegen lagere kosten en wereldwijd.

Praat met een expert

Aanmelden Contact